ADJ Dekker LED derby

 15,00  18,15 incl. 21% btw / per huurdag

De huurprijs is per gebruiksdag. Afhalen bij ons magazijn is op afspraak. Transport door ons? Geef dit bij uw bestelling aan. 

 

Huurt u 1 dag? Kies een huur-dag en een retour-dag. We rekenen voor de retour-dag geen extra kosten. Bij meer dagen rekent de agenda het extra tarief uit.


ADJ Dekker LED derby

 

De Aggressor LED loopt als een trein, dus waarom zetten we er geen twee boven op elkaar, met nog een halve ertussen? Deze gedachtengang resulteerde in de Dekker LED, die door zijn maar liefst veertig lenzen ook veertig gekleurde stralen de zaal in schiet, in de kleuren rood, groen, blauw en wit.

Dit zaalvullende effect haalt zijn licht uit de 8 Watt LED, die bij vergelijkingen nog beter scoort dan reguliere 250 Watt halogeenlampen! Dit is dus ideaal voor on the road, aangezien er weinig stroom verbruikt wordt, weinig tot geen warmte uitgestoten wordt en de LED lichtbron geschat 50.000 branduur meegaat!

 

Vier manieren om de Dekker te besturen

De Dekker LED is ook uitgerust met een stel goede technieken om zijn mogelijkheden optimaal te kunnen benutten en te besturen! Er zijn namelijk vier manieren om de Dekker LED aan te sturen, te weten handmatig, geluidsgestuurd, master/slave of DMX. Geluidsgestuurd en master/slave zijn vooral makkelijk als u geen omkijken wilt hebben naar uw verlichting. Bij deze modi worden er namelijk automatisch programma's aangestuurd op de beat van de muziek!

 

Handmatig en DMX gestuurd is juist bedoeld om zoveel mogelijk uit het effect te halen. Vooral met de DMX modus kunt u ontzettend veel dingen onafhankelijk besturen en zo scenes en chases maken op uw eigen DMX mengtafel of software. Zo kunt u zelf uw eigen programma's maken, voor een optimale controle over uw eigen show!

Wis datum(s)

SKU: EV708 Categorieën: ,

Beschrijving

  • 2x 9W 3 in 1 RGB Tri Color LEDs produceren een uitgebreid scala aan kleureffecten
  • kleuren rood, groen, blauw, paars, geel, lichtblauw en wit
  • geluidsgestuurd
  • stroomverbruik: 30W per eenheid
  • multi-voltage operation: AC 100V-240V 50/60Hz
  • afmetingen: 330 x 316 x 313 mm (LxBxH)
  • gewicht: 5.7 kg

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ADJ Dekker LED derby” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *