Trouwbeleving @ De Witte Raaf Noordwijk

Op 16 oktober 2016 van 11:00 tot 16:00 bent u van harte welkom bij de Trouwbeleving @ De Witte Raaf in Noordwijk. Daar kunt u kennis maken met ons en u kunt daar ervaren hoe onze All-in DJ Shows er in het echt uitzien en wat wij allemaal te bieden hebben voor jullie ultieme bruiloftsfeest.

 

Fletcher hotel De Witte Raaf

Fletcher hotel De Witte Raaf is een prachtig 4-sterren hotel met een ideale ligging, in een mooi duingebied en dus op loopafstand van het strand. Deze locatie biedt jullie veel mogelijkheden. Het is onder andere mogelijk om op deze locatie te trouwen aangezien het een officiële trouwlocatie is. Daarnaast kan Hotel De Witte Raaf ook het diner of een spetterende feestavond verzorgen. Of terwijl jullie gehele bruiloft kan georganiseerd worden op deze locatie.

Alle eerste 100 bruidsparen die de bruidsbeurs bezoeken ontvangen een leuke goody bag!

 

All-in DJ shows

Bruiloft, jubileum, verjaardag, gala, evenement, bedrijfsfeest, schoolfeest… 

Het maakt niet uit om wat voor soort feest of evenement het gaat, onze DJ’s, artiesten en super strakke en complete shows zijn geschikt voor elk soort feest! Zelfs een feest in uw huiskamer is geen probleem! We toveren elke ruimte om tot een geweldige feestlocatie. Met onze jarenlange ervaring, oog voor details en liefde voor ons vak hebben we prachtige complete shows samengesteld met ieder hun eigen uitstraling, maar wel altijd van dezelfde kwaliteit.

Omdat wij ook grote (concert en festival) producties verzorgen zijn wij in staat om deze zeer professionele apparatuur ook te gebruiken voor de All-in DJ Shows. Uniek hierin is dat wij dus gebruik maken van de beste kwaliteit licht en geluid. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat de speakers super goed klinken, niet schel en extreem hard wat je helaas maar al te vaak tegenkomt.

Door met diverse en verschillende ervaren DJ’s te werken zijn wij ook in staat om de beste voor uw feest te boeken. Elk muziekgenre is mogelijk! Het gaat er ons om dat u en uw gasten maximaal genieten van een feestavond en dat er lekker gedanst en gefeest wordt.

 

www.trouwbeleving.nl

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *