"The music entertainment you select for your wedding party is responsible for 80% of the events' success and the memories you will have for the rest of your life"

Martha Stewart


Jullie bruiloftsfeest, een waanzinnige sfeer met de beste muziek!

Een van de mooiste dagen uit jullie leven, de trouwdag! Wij vinden dat jullie dag als "kers op de taart" moet worden afgesloten met een spectaculair en onvergetelijk feest. Dit is wat jullie en jullie gasten het meeste zal bijblijven van de trouwdag. Daarom mag er natuurlijk niets aan ontbreken en moet alles kloppen. Bij ons zijn jullie aan het juiste adres, wij zijn hier namelijk zeer ervaren en professioneel in. Jullie kunnen kiezen voor een compleet arrangement met diverse All-in DJ shows, eventueel in combinatie met een zanger(es), sax-jockey, percussionist of zelfs een party band! Alles is mogelijk! Onze artiesten en DJ's zijn ervaren en hebben veel muzikale kennis in huis. Een bruiloftsfeest is vaak met divers publiek, voor ons geen enkel probleem om deze samen op de dansvloer te krijgen!

Wat onderscheid onze DJ's & artiesten?

Natuurlijk is het jullie feest, daarom staan jullie wensen voorop! We werken bijvoorbeeld met een vragenlijst waarop u verzoeknummers kunt aangeven, een begin en afsluitnummer, welke muziek er niet gedraaid mag worden maar vooral welke muziek wél. De DJ krijgt deze lijst en zal met zijn eigen kwaliteiten en ervaring een persoonlijke draai geven aan jullie feest.

We beginnen de avond vaak rustig met muziek op de achtergrond, zodat jullie de gasten kunnen ontvangen. Als alle gasten gearriveerd zijn en iedereen heeft even lekker kunnen bijpraten, kan het feest beginnen. De DJ stelt zich dan vaak even voor en zal lekkere beats draaien om de dansvloer op te warmen. Natuurlijk is het verloop van de avond geheel naar wens aan te passen.

De platen worden gemixt en goed afgewisseld
De DJ heeft een uitgebreide muziekcollectie voor eventueel verzoekplaten
De DJ heeft veel verstand van muziek en welke platen werken op een dansvloer
De DJ ziet er netjes en verzorgd uit

Officieel trouwpartner 

Wij zijn troste partner van ThePerfectWedding.nl , Trouwbeleving.nl, Trouwen.nl en Bruiloft.nl. Ook zijn we regelmatig te vinden op trouwbeurzen. Omdat wij partner van deze partijen zijn geeft dit u extra zekerheid en vertrouwen dat wij een ervaren en professioneel bedrijf zijn om trouwfeesten te organiseren.

ENTERTAINIT! 9.9 uit 25 ervaringen

jaco