""One good thing about music, when it hits you, you feel no pain"

Bob Marley


 

Uw bedrijfsfeest, een waanzinnige sfeer met de beste muziek! 

Heeft uw bedrijf iets te vieren? Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw bedrijfsfeest want wij zijn hier zeer ervaren in. U kunt kiezen voor een All-in DJ show, eventueel in combinatie met een zanger(es), sax-jockey, percussionist of zelfs een party band! Bij ons is alles mogelijk. Onze artiesten en DJ's zijn erg ervaren en hebben veel muzikale kennis in huis. 

Wat onderscheid onze DJ's & artiesten?

Natuurlijk is het uw feest, daarom staan uw wensen voorop! We werken bijvoorbeeld met een vragenlijst waarop u verzoeknummers kunt aangeven, een begin en afsluitnummer, welke muziek er niet gedraaid mag worden maar vooral welke muziek wél. De DJ krijgt deze lijst en zal met zijn eigen kwaliteiten en ervaring een persoonlijke draai geven aan uw feest.

We beginnen de avond vaak rustig met muziek op de achtergrond, zodat u uw gasten kunt ontvangen. Als alle gasten gearriveerd zijn en iedereen heeft even lekker kunnen bijpraten, kan het feest beginnen. De DJ stelt zich dan vaak even voor en zal lekkere beats draaien om de dansvloer op te warmen.

De platen worden gemixt en goed afgewisseld
De DJ heeft een uitgebreide muziekcollectie voor eventueel verzoekplaten
De DJ heeft veel verstand van muziek en welke platen werken op een dansvloer
De DJ ziet er netjes en verzorgd uit

 

 

 

bedrijfsfeest

bedrijfsfeest2