LED priklicht en prikkabel huren

Prikkabel huren met warm witte LED lampen bij ENTERTAINIT!

Huren van het nieuwste warme LED priklicht in 10 en 25 meter kunt u bij ENTERTAINIT! De prikkabel van 2018! Stevige rubberen prikkabel van 10 of 25 meter lang met om de meter een kunststof warm witte (gloeilamp look) led lamp. Onbreekbaar, veilig, geen warmte, weinig stroomverbruik, optimale sfeer! De prikkabel kan eenvoudig, waterdicht, worden doorgelust om langere lengtes te creëren!

Uniek eigen product – kunststof LED lampen, veilig!

Dankzij de LED lamp, een laag verbruik van slechts enkele watt’s. Nog een voordeel van een kunststof lamp is dat deze bijna onbreekbaar is. De witte LED lamp is in vergelijking met de ‘oude’ gloeilamp dus een perfect oplossing!

witte LED lampen geven weinig warmte

Doordat er nagenoeg geen warmte ontstaat, kunnen de prikkabels eigenlijk overal gemonteerd worden. Of de lampen nou tegen een zeil aanhangen, of tegen andere materialen, dat maakt nu niets meer uit. LED lampen geven namelijk minimale warmte af. Het voordeel van deze witte LED lamp is dat deze zonder problemen tegen materialen kunnen hangen zonder dat er brandgevaar ontstaat.

Laag energieverbruik 

Nog een voordeel van onze LED lamp is dat het energieverbruik laag is! Normaal verbruikt een witte lamp 15 watt, maar die van ons slechts 0.7 watt!. Dankzij het lage energieverbruik kunnen we nu langere lengtes van prikkabels aan elkaar koppelen zonder overbelasting. Ideaal voor het verlichten van bijvoorbeeld festivals, evenementen, velden, markten of campingterreinen. Maar ook alle andere locaties waar lange lengtes gewenst zijn! Zowel binnen als buiten, onze professionele prikkabels zijn de uitkomst!

Prikkabels voorzien van stekker + contrastekker 

Onze prikkabel heeft per 1 meter, 1 lampfitting. Elke prikkabel is voorzien van onze unieke warm witte LED lamp met een vermogen van maximaal 0.7 watt. Omdat wij alle lampen hebben voorgemonteerd, kunt u direct de prikkabel ophangen bij ontvangst.  Direct klaar voor gebruik. Huur daarom deze witte LED lampen bij ENTERTAINIT!

Prikkabel als feestverlichting

Prikkabels worden veelal als feestverlichting gebruikt. Doordat de kabel is voorzien van veel lampjes, kan er eenvoudig een gezellige uitstraling worden gecreëerd op nagenoeg iedere locatie.

ENTERTAINIT! vanaf oktober 2017 de technische partner van Theater Floralis in Lisse

Met grote trots is ENTERTAINIT! vanaf oktober 2017 de nieuwe technische partij van Theater Floralis in Lisse. Wij zullen vanaf nu alle techniek verzorgen, ondersteunen en onderhouden voor alle theater voorstellingen, optredens en concerten die er gegeven zullen worden.

Het theater is gevestigd in het voormalige veilinggebouw van de CNB, de Coöperatieve Nederlandse Bloemencentrale aan de Grachtweg. Het stamt uit 1920. Onlangs is het door architectenkantoor Mecanoo en bouwbedrijf Horsman & Co omgevormd en uitgebouwd tot dé culturele ontmoetingsplek van de bollenstreek.

Voor de historie van Lisse is het van belang dat het oorspronkelijke gebouw, waarin talloze bloembollenveilingen hebben plaatsgevonden, bewaard is gebleven.
De Mijnzaal, de plek waar nu artiesten optreden, was ooit het podium van de CNB. De oorspronkelijke stijl van architect Paardekooper is in ere gehouden, zodat het gebouw blijft wat het was: een cultuurhistorisch icoon in Lisse.

De theater- en filmzaal is gevestigd in de voormalige Mijnzaal, de plaats waar de veilingen plaatsvonden. De bezoekers zitten op een tribune die steiler is dan het origineel. Dat bevindt zich nog altijd onder de nieuwe tribune, die plaats biedt aan 251 bezoekers. De zitplaatsen zijn voorzien van riante beenruimte en zijn om en om geplaatst, waardoor het zicht op het podium vanaf iedere stoel uitstekend is. De zaal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Het geluid, het beeld en de doekinstellingen zijn afgestemd op de gebruiker. De hoogwaardige geluidsinstallatie die vast in de zaal hangt is voor de bioscoop. De overige professionele theaterapparatuur wordt per voorstelling afgestemd en ingehangen. Tijdens muziekvoorstellingen kunnen de geluiddempende doeken, die nodig zijn voor een bioscoopvoorstelling, worden geklusterd. Zo komt de akoestiek goed tot zijn recht. Op de muur prijkt nog altijd een afbeelding van Flora, godin van de bloemen en de lente, als eerbetoon aan het voormalige veilinggebouw.

De mooiste DJ Booth’s en meubels huren? Natuurlijk bij ENTERTAINIT!

 

Wij hebben de mooiste DJ Booth’s en meubels in eigen voorraad! Witte hooglans DJ booth’s zijn dé eyecatcher voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement waarbij de DJ prachtig naar voren komt. Onze meubels zijn custom made van de hoogste kwaliteit materialen en LED’s. De LED’s zijn naar wens in te stellen met een ingebouwde controller of zelfs via DMX. Deze booth’s kunnen dus volledig meedoen met een lichtshow!

Exclusief bij ENTERTAINIT! is ook de houten DJ booth. Deze met de handgemaakte houten DJ booth geeft bij sommige feesten en ruimtes een waanzinnige feel en look. Met echte grove houten boom-look platen is dit ook een prachtige DJ op feesten en evenementen. Denk bijvoorbeeld aan houten zalen, schuren of Apres Ski feesten!

Natuurlijk leveren wij ook complete DJ Shows in combinatie met een van deze DJ booth’s. We hebben zelfs witte movingheads en spherions in de shows en verhuur. Afwerking, kwaliteit en details zijn onze sterke punten.

 

Tags: DJ Booth huren, Witte DJ Booth, DJ Booth huren in Haarlem, DJ Booth huren in Hillegom, Ovale DJ Booth, LED DJ Booth, Moderne DJ Booth

Spiegelbol huren van 20 tot 100 cm bij ENTERTAINIT!

Wij hebben een grote voorraad spiegelbollen in onze verhuurafdeling, 20, 40, 50 en zelfs 100 cm spiegelbollen hebben wij ruim op voorraad tegen de scherpste prijzen!

De kleine spiegeltjes op de nog steeds zeer populaire spiegelbollen reflecteren het licht in alle richtingen. Met de meegeleverde motor blijft de bol continue draaien. Neem een LED-spot, of misschien wel een laser en projecteer deze op de spiegelbol. Zo creëert u bijzondere effecten met gering materiaal! Voor bescherming van onze spiegelbollen worden deze geleverd in (flight)cases.

Spiegelbollen kunnen gebruikt worden bij allerlei soorten feesten. Het kan een luxe uitstraling geven of juist die retro disco stijl terugbrengen. Onze 1 meter grote spiegelbol geeft echt een waanzinnig wauw effect! Leuk bij bruiloften, retro disco feesten of ball-room feesten.

 

Tags: spiegelbol huren, spiegelbol verhuur, 100cm, 1 meter spiegelbol huren, mirrorball 100cm, spiegelbal 100cm

Trouwbeleving @ De Witte Raaf Noordwijk

Op 16 oktober 2016 van 11:00 tot 16:00 bent u van harte welkom bij de Trouwbeleving @ De Witte Raaf in Noordwijk. Daar kunt u kennis maken met ons en u kunt daar ervaren hoe onze All-in DJ Shows er in het echt uitzien en wat wij allemaal te bieden hebben voor jullie ultieme bruiloftsfeest.

 

Fletcher hotel De Witte Raaf

Fletcher hotel De Witte Raaf is een prachtig 4-sterren hotel met een ideale ligging, in een mooi duingebied en dus op loopafstand van het strand. Deze locatie biedt jullie veel mogelijkheden. Het is onder andere mogelijk om op deze locatie te trouwen aangezien het een officiële trouwlocatie is. Daarnaast kan Hotel De Witte Raaf ook het diner of een spetterende feestavond verzorgen. Of terwijl jullie gehele bruiloft kan georganiseerd worden op deze locatie.

Alle eerste 100 bruidsparen die de bruidsbeurs bezoeken ontvangen een leuke goody bag!

 

All-in DJ shows

Bruiloft, jubileum, verjaardag, gala, evenement, bedrijfsfeest, schoolfeest… 

Het maakt niet uit om wat voor soort feest of evenement het gaat, onze DJ’s, artiesten en super strakke en complete shows zijn geschikt voor elk soort feest! Zelfs een feest in uw huiskamer is geen probleem! We toveren elke ruimte om tot een geweldige feestlocatie. Met onze jarenlange ervaring, oog voor details en liefde voor ons vak hebben we prachtige complete shows samengesteld met ieder hun eigen uitstraling, maar wel altijd van dezelfde kwaliteit.

Omdat wij ook grote (concert en festival) producties verzorgen zijn wij in staat om deze zeer professionele apparatuur ook te gebruiken voor de All-in DJ Shows. Uniek hierin is dat wij dus gebruik maken van de beste kwaliteit licht en geluid. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat de speakers super goed klinken, niet schel en extreem hard wat je helaas maar al te vaak tegenkomt.

Door met diverse en verschillende ervaren DJ’s te werken zijn wij ook in staat om de beste voor uw feest te boeken. Elk muziekgenre is mogelijk! Het gaat er ons om dat u en uw gasten maximaal genieten van een feestavond en dat er lekker gedanst en gefeest wordt.

 

www.trouwbeleving.nl

Movingheads in alle soorten en maten!

U kunt bij ons terecht voor het huren van allerlei soorten movingheads. Kleine LED movingheads tot grote krachtige gasontlading movingheads.

Een movinghead is een lichteffect dat wordt gebruikt bij TV-shows en evenementen. De bewegingsvrijheid is groter dan bij een scanner, maar de grootte en het gewicht zijn ook groter. Voor het aansturen van Moving Heads wordt vaak het DMX-protocol gebruikt, maar er kan ook gebruikgemaakt worden van de ingebouwde bewegingen of bewegingen op muziek door middel van ingebouwde microfoons.

Er zijn 3 soorten movingheads:

Beam: een beam-movinghead heeft een hele smalle lens die vaak tussen de 0 en 5 graden licht uitstraalt. De bundel is dus zeer geconcentreerd waardoor er een “beam” effect ontstaat.

Spot:  een spot-movingheads heeft een smalle lens en kan gebruikmaken van gobo’s om figuren aan de lichtstraal te geven.

Wash: een wash-movinghead heeft een grote lens en kan grote oppervlakten verlichten. Deze hebben geen gobo’s, maar wel een kleurenschijf

Soms worden deze “soorten” movingheads ook gecombineerd in 1 apparaat. Onze lightmaXX SHAFT 5R Beam Moving-Head heeft bijvoorbeeld een frost filter waardoor de beam kan veranderen in een wash.

 

All-in DJ Shows zijn vernieuwd!

Met trots hebben wij onze All-in DJ Shows compleet vernieuwd! De shows zijn strakker, moderner en mooier geworden met een nieuwe prijsstelling die het voor particulieren een stuk aantrekkelijker maakt. Een gedeelte van de show is nu belast met 6% BTW in plaats van 21%.

Bruiloft, jubileum, verjaardag, gala, evenement, bedrijfsfeest, schoolfeest… 

Het maakt niet uit om wat voor soort feest of evenement het gaat, onze DJ’s, artiesten en super strakke en complete shows zijn geschikt voor elk soort feest! Zelfs een feest in uw huiskamer is geen probleem! We toveren elke ruimte om tot een geweldige feestlocatie. Met onze jarenlange ervaring, oog voor details en liefde voor ons vak hebben we prachtige complete shows samengesteld met ieder hun eigen uitstraling, maar wel altijd van dezelfde kwaliteit.

Omdat wij ook grote (concert en festival) producties verzorgen zijn wij in staat om deze zeer professionele apparatuur ook te gebruiken voor de All-in DJ Shows. Uniek hierin is dat wij dus gebruik maken van de beste kwaliteit licht en geluid. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat de speakers super goed klinken, niet schel en extreem hard wat je helaas maar al te vaak tegenkomt.

Door met diverse en verschillende ervaren DJ’s te werken zijn wij ook in staat om de beste voor uw feest te boeken. Elk muziekgenre is mogelijk! Het gaat er ons om dat u en uw gasten maximaal genieten van een feestavond en dat er lekker gedanst en gefeest wordt.

Meer info?

Nieuw in de verhuur! Easy up partytenten

Super handig voor de buiten evenementen. Het weer in Nederland is altijd onvoorspelbaar en onzeker. Met deze Easy up partytenten kunt u ervoor zorgen dat apparatuur zoals bijvoorbeeld in een front of house (FOH)  staat droog blijft! Deze tenten zijn waterdicht, stevig en super snel op te zetten!

Nieuw in de verhuur! Pioneer DDJ-SX2 digitale DJ-controller

Met het uitbrengen van Serato Flip heeft Pioneer de DDJ-SX hier speciaal op aangepast en dat resulteert in de DDJ-SX2. Deze DJ-controller is helemaal voorbereid om strakke beat-sketches te kunnen maken met Serato Flip. Hiervoor kunt u de hot cue-knoppen gebruiken maar er zijn ook dedicated knoppen om uw opgenomen cues te bedienen. Bovendien ondersteunt de DDJ-SX2 nu ook het bekende tijdcodesysteem DVS van Serato. Dit stelt u in staat om in plaats van met platters, met een echte turntable te scratchen en beats te matchen. De DDJ-SX2 is weer helemaal van deze tijd!

Pioneer DDJ-SX2: een verbeterd concept

Met de Pioneer DDJ-SX2 is het mogelijk om alle functies van Serato Flip optimaal te benutten. Verder is de console identiek gebleven.Dat betekent dat alle ‘oude’ functies nog gewoon aanwezig zijn. Acht triggerpads en 4 cue-knoppen aan beide zijden plus een platter met bijbehorende pitch-fader. Alle knoppen op de DDJ-SX2 zijn toegewezen aan een functie in Serato. U hoeft dus niet door eindeloze menu’s te bladeren om een instelling te wijzigen. Om ook live een duidelijk overzicht te hebben zijn alle drukknoppen voorzien van een duidelijk achtergrondverlichting. Met de DDJ-SX2 bent u helemaal klaar om een strakke DJ-performance neer te zetten.

Serato en Serato Flip

Dit bekende DJ-programma wordt door veel DJs gebruikt. De reden hiervoor is de betrouwbaarheid en souplesse van het programma. U kunt uw optreden thuis al voorbereiden om live optimaal te presteren. Met Serato Flip is het mogelijk om uw cues te recorden zodat u ze eenvoudig terug kunt roepen. U kunt tot wel 6 cues per track recorden. Bovendien is het hiermee mogelijk om strakke beatsketches te maken waarmee u een track zo lang kunt maken als u wilt. Uiteraard ontbreekt de mixer op deze controller niet. Hij is voorzien van een 3-bands EQ en een dedicated filterknop. Aan de achterzijde vinden we alle benodigde aansluitingen om een professionele setup aan te kunnen sluiten. Helemaal uitgerust om te kunnen touren!

 

Nieuw in de verhuur! Professionele draadloze speaker van dB Technologies

Wij krijgen vaak de vaak of we komen in een situatie terecht waarin er even snel een microfoon presentatie gegeven moet worden. Soms is er op een plek gewoon geen stroom aanwezig of is het te ver weg. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een professionele draadloze luidspreker. Van het merk dB Technologies hebben we de “Ready 4 MKII bi-amped draadloze speaker” aangeschaft.

Deze Ready 4 MKII speaker van dB Technologies betreft een accu-aangedreven speaker (tot 7 uur!) die speciaal ontworpen is voor mobiele doeleinden. In die momenten dat u geen stroomaansluitingen in de buurt heeft kunt u simpelweg gebruik maken van de ingebouwde accu. De Ready 4 MKII kan worden aangedreven door de ingebouwde accu, een 220V of 110V lichtnet-aansluiting, of door een 15Vdc adapter. Verder heeft de Ready 4 veel verschillende aansluitmogelijkheden. Denk hierbij aan een gebalanceerde XLR/Jack-input, een stereo RCA line input, een USB input voor audioapparatuur, een UHF-ontvanger en een ongebalanceerde mix-output.

De Ready 4 MKII speaker heeft een ingebouwde 4-kanaals mixer met volumeknoppen. Hiermee kunt u – onafhankelijk van elkaar – de Mic/Line input, de draadloze ontvanger en andere media-inputs naar wens instellen. Natuurlijk kunt u ook het Master-volume aanpassen. Het ingebouwde OLED-display biedt nog meer functies: voice-over, EQ presets, het activeren van UHF en Bluetooth-connecties, en nog meer. Verder beschikt de Ready 4 MKII over een 200W Class-D Digipro G2 versterkermodule met een 10-inch woofer en een 1-inch compressie-driver. Het geheel is verpakt in een stijlvolle behuizing van polypropyleen, wat zowel licht als stevig is, en een uitstekende akoestische respons geeft.