Bij ons boek je de leukste artiesten en muziekanten voor een geweldig feest!

Wij werken samen met diverse zangers, zangeressen, muziekanten en bands. Voor ieder feest hebben wij gepaste entertainment! Onze artiesten en muziekkanten zingen of spelen niet voor zichzelf maar voor u en uw gasten. Bij ons gaat het erom dat het een onvergetelijke avond wordt met een volle dansvloer. Elke artiest of muzikant die met of voor ons werkt heeft ruime ervaring en weet hoe die een feest moet bouwen.

Boeken?

U kunt bij ons artiesten los boeken voor een feest maar natuurlijk ook in combinatie met onze All-in DJ Shows. Neemt contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden als u een artiest los wilt boeken.

 

edwin2

Artiesten

joany

Percussionist Joany

Joany is al heel lang percussionist in een feest band maar heeft zelf in de beginjaren sets gedraaid samen met Armin van Buuren! Percussie en DJ combinatie is waanzinnig sfeer verhogend en uw gasten krijgen meer zin om te dansen. Joany is enthousiast, snel en kan op elke muzieksoort meespelen. 

sjmarc

Sax Jockey Marc

Marc zijn sound is warm tot fel en zijn stijl is soulfull tot funky. Zijn sterke kant is het onvoorbereid meespelen met DJ's en andere muzikanten. Hij heeft al met veel verschillende DJ's en muzikanten samen gespeeld, van Rotterdam tot in Sydney. De DJ combinatie is heel gaaf en zeer melodieus! 

judith

Zangeres Judith

Judith is een waanzinnig goede zangeres die afwisselend met een DJ een spetterende feest avond kan verzorgen. Van ballads tot lekkere uptempo's, alles kan! Judith is professioneel en heel enthousiast en zorgt voor een glimlach op de dansvloer. Zullen we uw feest ook naar een hoger niveau tillen? Meer info.

edwindegoede

Zanger Edwin

Edwin heeft zichzelf de afgelopen jaren ontwikkeld tot professioneel vocalist, gangmaker en performer.  Nederlandstalig, Top 40, dance, dance classics en meer  is allemaal vertegenwoordigd in zijn repertoire. Met Edwin is een feest gegarandeerd! Er leuk in combinatie met een DJ om diversiteit in uw feestavond te hebben. Meer info.

bands

Partyband INTHEPICTURE

"TONIGHT’S GONNA BE A GOOD NIGHT!"  Soul & disco, dit is nog steeds de meest ideale muziek om zowel jong en oud met de voetjes van de vloer te krijgen!  Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, evenement, in de kroeg, op het plein of wáár dan ook; Partyband INTHEPICTURE is dé gangmaker op uw feest! Meer info.