Dat kan. Wij kunnen u zelfs demonstraties geven van apparatuur. Let wel op; ons bezoeken, iets afhalen of retouren is altijd op afspraak! Wij zijn niet altijd aanwezig in ons magazijn.
Zeker! In het weekend zijn wij ook open op afspraak en kunt u bij ons huren. Huurt u 1 dag? Dan kiest u voor een huur-dag en een retour-dag. We rekenen voor de retour-dag geen extra kosten. Bij meer dagen rekent de agenda het extra tarief uit.
Ja wij hanteren een scherpe staffelkorting bij meer dagen huren. Voor 2 gebruiksdagen rekenen wij 1,5 dagprijs. Bij 3 gebruiksdagen rekenen wij 2 dagprijzen. Tot 1 week rekenen wij 3 dagprijzen. Meer dan 1 week is op aanvraag.
Als u voor meer dan €200,-exclusief 21% BTW bij ons huurt bezorgen we binnen een straal van 5 km de gehuurde apparatuur gratis op uw locatie en komen dit ook weer gratis ophalen. Tijden in overleg. Buiten deze straal hanteren wij scherpe tarieven.
Op onze verhuur-afdeling hanteren wij een laagste prijs garantie. Mocht het toch voorkomen dat u ergens anders hetzelfde product (zelfde typenummer) voor een lagere prijs gezien heeft , dan krijgt u het bij ons voor dezelfde prijs + 5% extra korting voor het doorgeven. Meer info?
Nee. U verzameld en verzend enkel uw gewenste verhuur-lijst. U betaald hier niet. Wij controleren de beschikbaarheid van de producten en nemen z.s.m. contact met u op.
Natuurlijk! Onze technici kunnen ook de complete (technische) productie voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.