Korting bij meer dagen huren

De huurprijs is per gebruiksdag. Afhalen kunt u bij ons magazijn (op afspraak). Wilt u liever dat wij de apparatuur vervoeren? Geef dit later in de opmerkingen aan, dan ontvangt u van ons een offerte. U kunt het transport-tarief hieronder zien.

Huurt u 1 dag? Dan kiest u voor een huur-dag en een retour-dag. We rekenen voor de retour-dag geen extra kosten. Bij meer dagen rekent de agenda het extra tarief uit. U krijgt korting bij meer dagen huren volgens onderstaande berekening:

1 gebruiksdag

1,0 x dagprijs

2 gebruiksdagen

1,5 x dagprijs

3 gebruiksdagen

2,0 x dagprijs

4 gebruiksdagen

2,5 x dagprijs

5 gebruiksdagen

3,0 x dagprijs

6 gebruiksdagen

3,5 x dagprijs

7 gebruiksdagen

4,0 x dagprijs

1 -2 gebruiksweken

6,0 x dagprijs

Voordelig transport tarief

De huurprijzen in onze huurshop zijn bij afhaal in ons magazijn. U kunt de apparatuur ook laten vervoeren en afleveren. Hiervoor geldt onderstaande tarief in het tabel gerekend vanaf onze locatie tot uw event-adres.

De apparatuur kan tegen een uurtarief van €35,- excl. btw ook voor u geïnstalleerd worden. Wilt u dat wij de apparatuur ook voor u bedienen? Dan geldt hierbij ook een uurtarief van €35,- excl. btw per technicus.

Daarnaast werken wij ook met een dagprijs (maximaal 10 uur per technicus) van €350,- excl. btw.

 

Transport tarief ENTERTAINIT! per rit (1x heen en weer) Prijs excl. btw Prijs incl. btw
Tot 10 km € 20 € 24,20
Tot 30 km € 50 € 60,50
Tot 60 km € 90 € 108,90
Tot 90 km € 135 € 163,35
Tot 120 km € 180 € 217,80
Tot 150 km € 225 € 272,25
Tot 180 km € 270 € 326,70

 

Tarief uitleg

De transport tarieven gelden voor de afstand in kilometers, vanaf ons magazijn tot uw locatie.
Indien de apparatuur èn bezorgd èn opgehaald moet worden (2x heen en weer), bedragen de transportkosten 2x het tarief**

Wachttijd en ondersteuning

Als de apparatuur maar een aantal uren nodig zijn kunt u er voor kiezen de chauffeur te laten wachten. Met een uurtarief van € 35 (excl. 21% btw) is dit regelmatig een voordelig alternatief. In de tussentijd is deze chauffeur tot uw beschikking voor de assistentie bij op-/afbouw van de apparatuur.

Algemene voorwaarden

Als u bij ons huurt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Bij het afhalen vragen wij een geldig identiteitsbewijs te tonen en vragen we een borg. Deze is afhankelijk van de verhuur-kosten. De borg dient contant te worden betaald. Deze ontvangt u ook weer contant terug bij het retourneren van de apparatuur in goede staat.


 

Wij verhuren geluid, audio, geluidsset, speakers, PA, microfoons, DJ-gear, DJ sets, DJ Booths, verlichting, lampen, LED lampen, feest lampen, movingheads, LED effecten, UV lampen, Neon lampen, buitenverlichting, disco, discolampen, rook, nevel, sneeuw, CO2, confetti, vuur, lasers, truss, rigging, statief, statieven, podium, podia, decoratie, bekabeling, kabels, party tenten


 

*Het product of apparaat moet precies hetzelfde typenummer hebben en te huur zijn in Nederland bij een KvK geregistreerd bedrijf.

**De apparatuur dient dus bij ophalen opgeruimd en ingepakt klaar te staan.