Bij ons boek je de beste allround DJ's voor een geweldig feest!

"Onze DJ's draaien voor u en uw gasten en spelen continue in op de zaal"

Wij werken met verschillende DJ's met ieder hun eigen muziekgenre kwaliteiten en specialiteiten. Zo kunnen wij de beste DJ voor uw feest boeken.

Wat onderscheid onze DJ's & artiesten?

Natuurlijk is het uw feest, daarom staan uw wensen voorop! We werken bijvoorbeeld met een vragenlijst waarop u verzoeknummers kunt aangeven, een begin en afsluitnummer, welke muziek er niet gedraaid mag worden maar vooral welke muziek wél. De DJ krijgt deze lijst en zal met zijn eigen kwaliteiten en ervaring een persoonlijke draai geven aan uw feest.

We beginnen de avond vaak rustig met muziek op de achtergrond, zodat u uw gasten kunt ontvangen. Als alle gasten gearriveerd zijn en iedereen heeft even lekker kunnen bijpraten, kan het feest beginnen. De DJ stelt zich dan vaak even voor en zal lekkere beats draaien om de dansvloer op te warmen.

De platen worden gemixt en goed afgewisseld
De DJ heeft een uitgebreide muziekcollectie voor eventueel verzoekplaten
De DJ heeft veel verstand van muziek en welke platen werken op een dansvloer
De DJ ziet er netjes en verzorgd uit

Boeken?

U kunt bij ons DJ's los boeken voor een feest maar natuurlijk ook in combinatie met onze All-in DJ Shows. Neemt contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden als u een DJ los wilt boeken.

flora1

bruiloft-blubeach2


DJ's

feest-dj-dennis-breed

Feest DJ Dennis

Feest DJ Dennis is dé allround DJ die ieder feest naar ongekende hoogtes brengt! Hij is van alle markten thuis, van Hollands tot house en van disco tot hits. Met veel ervaring op bruiloften en bedrijfsfeesten en in feestcafe's weet hij precies welke plaat op welk moment werkt voor de dansvloer! Strak gemixt, veelzijdig, 100% feest en het dak eraf, dat is waar Feest DJ Dennis voor staat!

xzilver-nieuw

XZILVER

XZILVER, oftwel Nick Tjoelker is een all-round club DJ die voor niets minder gaat dan het dak eraf! Zijn muziek  varieert van jaren ’60 tot club house en alles wat er tussen zit. Hij mixt de platen heerlijk aan elkaar! 

 

joseggink

Jos Eggink

Jos Eggink is een zeer ervaren all-round DJ die al veel feesten heeft meegemaakt! Jos voelt zeer goed een zaal aan en zorgt voor de beste combinatie van muziek en mixt dit lekker door elkaar. Van classics tot de beats van nu, Jos kan het allemaal. Met zijn echte DJ stem klinkt hij ook lekker door de microfoon! 

Deze DJ heeft een meerprijs van € 100,- excl. btw i.c.m. een boeking van onze All-in DJ Shows

joey

DJ Joe

Zijn muziekstijl varieert van soul, funk en disco tot aan house en electro. Hij houdt ervan om de menigte lekker los te krijgen en laat ze muzikaal nooit in de steek! Regelmatig maakt hij de feestjes in Leiden en Haarlem onveilig met zijn bangelijke schijven. Ook zijn vaste avonden in Xinix zijn ondertussen een muzikale belevenis op de dansvloer. Laat je hokjesgeest thuis en Dj Joe maakt je avond!

djjohn

DJ John

John is een hele enthousiaste en ervaren feest DJ, door jarenlange ervaring op bruiloften en in kroegen en discotheken weet hij als geen ander wat werkt op de dansvloer. Met een breed reportoire en veel muzikale kennis bouwt hij overal een feest en wilt niets liever dan de gasten op de dansvloer houden!

jorispeeters

Joris Peeters

Joris is een DJ die weet hoe hij een feestje moet bouwen! Hij kan lekker mixen en draait naar wens wat er gedraaid moeten worden.

djcurlin

Curlin

Curlin is een hele leuke verschijning als vrouwelijke DJ! Ze is allround maar zeker gespecialiseerd in moderne beats als (latin)house. Zie je het al voor je? Een gave show met Curlin op het strand terwijl de zon onder gaat en jouw gasten volop genieten van de muziek en hun drankje?  

Artiesten

joany

Percussionist Joany

Joany is al heel lang percussionist in een feest band maar heeft zelf in de beginjaren sets gedraaid samen met Armin van Buuren! Percussie en DJ combinatie is waanzinnig sfeer verhogend en uw gasten krijgen meer zin om te dansen. Joany is enthousiast, snel en kan op elke muzieksoort meespelen. 

sjmarc

Sax Jockey Marc

Marc zijn sound is warm tot fel en zijn stijl is soulfull tot funky. Zijn sterke kant is het onvoorbereid meespelen met DJ's en andere muzikanten. Hij heeft al met veel verschillende DJ's en muzikanten samen gespeeld, van Rotterdam tot in Sydney. De DJ combinatie is heel gaaf en zeer melodieus! 

judith

Zangeres Judith

Judith is een waanzinnig goede zangeres die afwisselend met een DJ een spetterende feest avond kan verzorgen. Van ballads tot lekkere uptempo's, alles kan! Judith is professioneel en heel enthousiast en zorgt voor een glimlach op de dansvloer. Zullen we uw feest ook naar een hoger niveau tillen? Meer info.

edwindegoede

Zanger Edwin

Edwin heeft zichzelf de afgelopen jaren ontwikkeld tot professioneel vocalist, gangmaker en performer.  Nederlandstalig, Top 40, dance, dance classics en meer  is allemaal vertegenwoordigd in zijn repertoire. Met Edwin is een feest gegarandeerd! Er leuk in combinatie met een DJ om diversiteit in uw feestavond te hebben. Meer info.

bands

Partyband INTHEPICTURE

"TONIGHT’S GONNA BE A GOOD NIGHT!"  Soul & disco, dit is nog steeds de meest ideale muziek om zowel jong en oud met de voetjes van de vloer te krijgen!  Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, evenement, in de kroeg, op het plein of wáár dan ook; Partyband INTHEPICTURE is dé gangmaker op uw feest! Meer info.