Ervaren en enthousiaste allround DJ’s en artiesten voor jouw geweldige feest!

Wij zijn een evenementenbureau met ruim 15 jaar ervaring. Ons leuke DJ en artiesten team is met trots opgebouwd en verzekerd van kwaliteit. Alle DJ's en artiesten zijn allround en hebben veel ervaring. Ze weten als geen ander hoe een goed feest gebouwd moet worden. Natuurlijk kunnen ze ook "op de achtergrond blijven" voor een bedrijfsborrel of lounge sessie.

 

Een DJ & Sax, DJ & percussie, DJ & live act of juist allemaal in combinatie! Alles is mogelijk. U vind op deze pagina een greep uit ons DJ en artiesten team wat steeds blijft groeien en vernieuwen.

 

Wat onderscheid onze DJ's & artiesten?

Natuurlijk is het uw feest, daarom staan uw wensen voorop! We werken bijvoorbeeld met een vragenlijst waarop u verzoeknummers kunt aangeven, een begin en afsluitnummer, welke muziek er niet gedraaid mag worden maar vooral welke muziek wél. De DJ krijgt deze lijst en zal met zijn eigen kwaliteiten en ervaring een persoonlijke draai geven aan uw feest.

We beginnen de avond vaak rustig met muziek op de achtergrond, zodat u uw gasten kunt ontvangen. Als alle gasten gearriveerd zijn en iedereen heeft even lekker kunnen bijpraten, kan het feest beginnen. De DJ stelt zich dan vaak even voor en zal lekkere beats draaien om de dansvloer op te warmen.

De platen worden gemixt en goed afgewisseld
De DJ heeft een uitgebreide muziekcollectie voor eventueel verzoekplaten
De DJ heeft veel verstand van muziek en welke platen werken op een dansvloer
De DJ ziet er netjes en verzorgd uit

 

Wat is een allround DJ?

Onze allround DJ's zijn in staat is om alle soorten muziekstijlen te draaien. Dit betekent niet alleen dat ze veel soorten muziek bij zich hebben, maar ook dat ze kennis hebben van de soorten muziek. Die kennis is belangrijk om te weten wat de populaire nummers zijn in ieder genre en belangrijk om ze goed mogelijk te kunnen over mixen. Daarbij begrijpen onze allround DJ's iedere wens. Of je nu voor salsa, disco of top 40 wilt gaan, een allround DJ is er bekend mee en begrijpt dus wat je bedoelt met ‘heupen los’, ‘vroeger in de club’ en ‘iets wat iedereen leuk vind’.

 

Ook kan het bij veel feesten (vooral bruiloften) gewenst zijn om veel soorten muziek voorbij te laten komen. Denk aan de verschillende gasten op je feest. Misschien wel van kind tot oma. Allemaal vinden ze iets anders leuk. Onze allround DJ's weten dan zowel de uitersten als het midden te vinden. Hierdoor hoort iedereen iets herkenbaars en met de juiste keuzes weten onze allround DJ's de muziek te vinden die iedereen leuk vind.

Boeken?

Natuurlijk kunt u onze DJ's en artiesten los boeken maar natuurlijk ook in combinatie met onze All-in DJ Shows. Neemt contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden als u een DJ of artiest los wilt boeken.

ENTERTAINIT! 9.9 uit 25 ervaringen

 

Ons DJ team

 

DJ Dennis

DJ Charles

DJ Karlijn

DJ Nick

 DJ Raymond
DJ Dolphin

DJ Joost

DJ Ruud

DJ Joey

DJ Jos

DJ John

DJ Joris

 

 

Ons artiesten team

 

Saxofoniste Susan

Percussionist Joany

Saxofonist Ruud

 Zangeres Judith van Drunen
Saxofonist Marc
Zanger Edwin de Goede

 Saxofonist Jeroen
Zanger Martijn Stam

 

DJ & live combinaties

De ultieme muzikale combinatie, DJ met een live artiest of muzikant! Breng u feest naar ongekende feesthoogtes met een live combinatie. Uw en uw gasten zullen nog meer genieten van de feestavond en er zal nog meer gedanst worden. Natuurlijk is het ook een gaaf gezicht. Een saxofonist die bijvoorbeeld meespeelt op de beats van de DJ, hoe gaaf is dat! Onze All-in DJ shows kunnen uitgebreid worden met live acts. Vraag hiervoor een offerte op.

Feest wordt naar een hoger niveau getild
Meer interactie met publiek
De sound van een band en DJ in één!

 

DJ & Sax

DJ & Sax is een ultieme en bovenal muzikale combinatie. De DJ draait de juiste beats om het publiek aan het dansen te krijgen en de saxofonist speelt al improviserend melodieen die het feest tot ongekende hoogtepunten brengt. De saxofonist speelt ongeveer 3 sets van 20 minuten met de DJ mee. Laat het feest maar losbarsten!

Feest wordt naar een hoger niveau getild
Meer interactie met publiek
De sound van een band en DJ in één!

Te boeken in combinatie met elke All-in DJ Shows, prijs op aanvraag van offerte.

DJ & Percussie

De DJ draait de lekkerste beats en de percussionist speelt daarover verschillende ritmes waardoor de muziek voller en ritmischer wordt. De gasten krijgen nog meer zin om te dansen! De percussionist speelt ongeveer 3 sets van 20 minuten met de DJ mee. Laat het feest maar losbarsten!

Feest wordt naar een hoger niveau getild
Muziek wordt ritmischer en voller
De sound van een band en DJ in één!

Te boeken in combinatie met elke All-in DJ Shows, prijs op aanvraag van offerte.

DJ & & Zanger(es)

De DJ draait de lekkerste beats en die worden afgewisseld met 3 tape-acts van een zanger of zangeres. Naar wens van uw muzieksmaak wordt een gepaste zanger(es) gekozen. Een heel goed werkende combinatie die een feest naar een hoger niveau tilt! De zanger(es) zingt ongeveer 3 sets van 30 minuten. Laat het feest maar losbarsten!

Feest wordt naar een hoger niveau getild
Leuke afwisseling tussen DJ en live zang
Meer diversiteit in de entertainment

Te boeken in combinatie met elke All-in DJ Shows, prijs op aanvraag van offerte.

 

Boek een DJ voor uw…

Huwelijksfeest, Bruiloftsfeest, Personeelsfeest, Bedrijfsfeest, Galafeest, Oud&nieuwfeest, Schoolfeest, Themafeest, Verjaardagsfeest, Jubileumfeest, Studentengala, Kerstborrel, Nieuwjaarsreceptie, Carnaval, Koningsdag, Strandfeest, Feesttent, Neonfeest en nog veel meer andere feesten!


DJ Boeken voor bruiloft, jubileum, verjaardag, gala, evenement, bedrijfsfeest, schoolfeest?

Bij ons boek je de beste allround DJ's voor een geweldig feest! "Onze DJ's draaien voor u en uw gasten en spelen continue in op de zaal". Wij werken met verschillende DJ's met ieder hun eigen muziekgenre kwaliteiten en specialiteiten. Zo kunnen wij de beste DJ voor uw feest boeken.

Drive-in Show boeken?

Onze All-in DJ Shows hebben veel weg van een drive-in show. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Een drive in show werkt vaak hobby matig en daardoor maken ze gebruik van minder professionele apparatuur. Wij werken uitsluitend met A merken en top kwaliteit materiaal. Dit komt omdat wij ook grote festival producties verzorgen. Onze All-in DJ Shows zijn strakker, mooier afgewerkt, zijn voorzien van A kwaliteit geluid (mooi helder geluid) en de nieuwste (LED) lichttechnologie. Buiten dat zijn onze DJ's meer ervaren omdat ze elke week soms wel meerdere keren optreden.

Artiest boeken?

Bij ons boek je de leukste artiesten en muziekanten voor een geweldig feest! Wij werken samen met diverse zangers, zangeressen, muziekanten en bands. Voor ieder feest hebben wij gepaste entertainment! Onze artiesten en muziekkanten zingen of spelen niet voor zichzelf maar voor u en uw gasten. Bij ons gaat het erom dat het een onvergetelijke avond wordt met een volle dansvloer. Elke artiest of muzikant die met of voor ons werkt heeft ruime ervaring en weet hoe die een feest moet bouwen. Natuurlijk is alles te combineren met onze DJ's en All-in DJ Shows!

Neon feest?

Een populair thema onder feesten is Neon of Glowparty's genoemd. Wij kunnen de complete feesten verzorgen of u kunt bij ons terecht voor het huren en kopen van diverse UV effecten.

Thema feest?

Heeft uw feest een bepaald thema zoals Apres Ski, Disco, Carnaval, kermis, New York. Het maakt niet uit welk thema. Wij kunnen met u meedenken om het thema zo goed mogelijk te laten lukken. Zowel met licht als DJ booth en decor. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Zoekwoorden All-in DJ Shows:

DJ boeken, DJ voor feest, DJ Hillegom, DJ Lisse, DJ Haarlem, DJ bollenstreek, feest DJ, muziek voor bruiloft, drive-in show, bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubileums, schoolfeesten, tuinfeesten, dj feesten, neon feesten, moderne feesten, sensation feesten, bruidsfeest, feest voor bruiloft, artiesten en DJ's boeken voor bruiloft, DJ en Sax boeken, DJ en saxofoon boeken, Feest DJ Dennis boeken, Jos Eggink boeken, XZILVER boeken, muziek voor bruiloft