Geef ons een beoordeling


Vul je review in

Was echt een topfeest! Fijn hoe jullie alles ook geregeld hebben.Dank voor alle moeite en we hebben diverse mensen al jullie naam doorgegeven als tip.

Nov 09, 2016 door Niels & Cathelijne

Was echt een topfeest! Fijn hoe jullie alles ook geregeld hebben.Dank voor alle moeite en we hebben diverse mensen al jullie naam doorgegeven als tip.


Ik wilde nog even bedanken voor de weer goede service! Speakers waren top en alles was goed geregeld. Bedankt! En ik zal in het vervolg zeker weer bij

Sep 15, 2016 door Elaine Thiele

Ik wilde nog even bedanken voor de weer goede service! Speakers waren top en alles was goed geregeld. Bedankt! En ik zal in het vervolg zeker weer bij jullie aankloppen.


Hee Dennis, wij willen jou via deze weg nogmaals bedanken voor jouw show op onze bruiloft, zondag 26-06-2016.. Ook na de vertoonde filmpjes voor ons,

Jun 30, 2016 door Mich en Daan

Hee Dennis, wij willen jou via deze weg nogmaals bedanken voor jouw show op onze bruiloft, zondag 26-06-2016.. Ook na de vertoonde filmpjes voor ons, heb jij telkens de sfeer weer terug gebracht op de dansvloer.. Jij hebt onze muziek wensen uitstekend verwerkt in de gekozen muziek, zelfs verzoekjes hebben hun plek gekregen in jouw "totale" show..

Naast onze complimenten en onze dankbaarheid, kwamen er van onze gasten ook heel veel mooie en leuke reacties op jouw muziekkeuze..

Wij zullen "jou" aanprijzen bij bekenden, indien zij op zoek zijn naar een "complete" muziek/licht show met een prachtige presentatie..

Dank je wel!!

Groetjes, Mich en Daan


Wat een prachtige dag hebben we gehad op 11 juni 2016 en wat was Entertainit (DJ Jos Eggink) de kers op de taart. We hebben veel complimenten gekregen

Jun 27, 2016 door Suzanne Nievaart

Wat een prachtige dag hebben we gehad op 11 juni 2016 en wat was Entertainit (DJ Jos Eggink) de kers op de taart. We hebben veel complimenten gekregen over de DJ en de hele avond gingen de voetjes van de vloer. 🙂 Men was niet van de dansvloer af te krijgen. Ook de communicatie vooraf verliep heel soepel met flexibiliteit in de op- en afbouw tijden, geheel aangepast op de locatie. De houten DJ booth pasten perfect in ons landelijke thema, en de dag was mede 'af' dankzij zo'n spetterend afsluitend feest.
Eén van de vele reacties was; volgende week weer zo'n feest? en: Waar hebben jullie deze DJ vandaan? Kortom een DJ via Entertainit is echt een aanrader.


Na een hele goede ervaring bij een andere bruiloft en het toeval dat we ze op een beurs tegenkwamen, hadden we al snel de intentie om voor ENTERTAINIT

Jun 08, 2016 door Jaco en Anja

Na een hele goede ervaring bij een andere bruiloft en het toeval dat we ze op een beurs tegenkwamen, hadden we al snel de intentie om voor ENTERTAINIT zouden kiezen voor onze eigen bruiloft. Na ons eerste gesprek op de beurs over alle mogelijkheden, hadden we gelijk een goed gevoel en een goede klik met Dennis. De offerte die volgde was ook scherp, dus de keuze voor wie we zouden kiezen was niet heel moeilijk :-). We hebben gekozen voor de "All-in DJ Show White Premium" i.c.m. met zangeres Judith, tevens hadden we Judith geboekt voor onze trouwceremonie buiten op locatie. Een echte aanrader, dit maakte de ceremonie namelijk echt compleet en onvergetelijk! Alle wensen m.b.t. de nummers die we Judith graag wilde laten zingen waren mogelijk, en dit deed ze ontzettend mooi! Echt boven verwachting! De feestavond die volgde was ook boven verwachting. Het feest begon met Judith i.c.m. DJ Dennis, echt top! Deze combi ging over naar een alleen DJ waarbij heel goed werd ingespeeld op het publiek. De dansvloer was hele avond goed bezet, van de polonaise tot happy hardcore, meezingers, oldies, etc: voor ieder wat wils! ENTERTAINIT doet haar naam eer aan; entertainment ten top! Nogmaals willen we Dennis en Judith bedanken voor het mede mogelijk maken van onze onvergetelijke mooie dag! Hartelijke groet, Anja en Jaco


Super bedrijf om apparatuur te huren, snelle en vriendelijke reactie en top prijzen!

May 10, 2016 door Eva

Super bedrijf om apparatuur te huren, snelle en vriendelijke reactie en top prijzen!


Ik heb hier een geluidsinstallatie gehuurd voor ons feest. Er werd super vriendelijk advies gegeven en de geluidsset van dB klonk fantastisch, zeker e

Nov 30, 2015 door Johan

Ik heb hier een geluidsinstallatie gehuurd voor ons feest. Er werd super vriendelijk advies gegeven en de geluidsset van dB klonk fantastisch, zeker een aanrader en wij komen zeker terug bij het volgende feest!


We hebben licht en geluid gehuurd voor onze bruiloft. We kregen prima advies, goed contact en goede spullen. Ook voor de kleinere opdracht zit je hie

Oct 12, 2015 door Jacob

We hebben licht en geluid gehuurd voor onze bruiloft. We kregen prima advies, goed contact en goede spullen. Ook voor de kleinere opdracht zit je hier goed. Vooral de Led discobal kreeg veel complimenten.


Hoi Dennis, ik wilde vanuit onze kant jullie de complimenten geven over de samenwerking en de professionele houding. Wij hebben genoten en mede dankzi

Sep 21, 2015 door Harddraverij vereniging Hillegom

Hoi Dennis, ik wilde vanuit onze kant jullie de complimenten geven over de samenwerking en de professionele houding. Wij hebben genoten en mede dankzij jullie inbreng was het een mooi feest.


De feest avond was perfect verzorgd. Veel complimenten gehad over de DJ die lekker draaide en de set als geheel (licht en geluid). Ondanks dat er niet

Sep 21, 2015 door Luc

De feest avond was perfect verzorgd. Veel complimenten gehad over de DJ die lekker draaide en de set als geheel (licht en geluid). Ondanks dat er niet al te veel mensen waren zat de stemming er goed in.

Ik heb binnenkort nog wat feestjes en denk dat ik dan bij jullie nog wat spullen kom huren.

Groeten,
Luc


ENTERTAINIT! 0651315764 Satellietbaan 22b Hillegom , 2182XG NL 5.0 5.0 14 14 Was echt een topfeest! Fijn hoe jullie alles ook geregeld hebben.Dank voor alle moeite en we hebben diverse mensen al jullie naam doorgegeven als tip.
Page:
12