Geluid-, licht of videotechnicus inhuren?

Wij werken uitsluitend met ervaren technici die met liefde werken voor hun vak. Voor onze professionele apparatuur is het vaak gewenst of noodzakelijk een technicus in te zetten. Bij (grotere) evenementen zijn de technici net zo belangrijk als de artiesten zelf, zeker met de steeds complexere en moderne apparatuur van deze tijd. Voor zowel geluid, licht als video hebben wij technici beschikbaar voor een scherp uur- en dagtarief.

Geluidstechnicus

Een geluidstechnicus is de persoon die er verantwoordelijk voor is dat een geluidssysteem ingeregeld wordt en dat een spreker, artiest of band goed wordt weergegeven qua geluid. Zowel installatie, afregelen als bedienen van geluid is een mogelijkheid.

Lichttechnicus

Een lichttechnicus is gespecialiseerd in verlichtingstechnieken die toegepast worden tijdens voorstellingen, zoals theatervoorstellingen of concerten. Zowel installatie, programmeren als bedienen van verlichting is een mogelijkheid.

Videotechnicus

Een videotechnicus is gespecialiseerd in videotechnieken die toegepast worden tijdens voorstellingen, zoals theatervoorstellingen of concerten. Zowel installatie, afregelen als bedienen van video is een mogelijkheid.

Prijslijst

Soort technicus Prijs per uur Dagprijs ( tot 12 uur)
Geluid € 30 ex. 21% btw € 275 ex. 21% btw
Licht € 30 ex. 21% btw € 275 ex. 21% btw
Video € 30 ex. 21% btw € 275 ex. 21% btw