Bruiloft op Nederzandt in Noordwijk

Op vrijdag 3 juni 2016 verzorgden we de muziek bij de ceremonie en de feestavond van de bruiloft van Jaco en Anja. Bij de ceremonie zorgden zangeres Judith van Drunen samen gitarist Marc voor een waanzinnige live muziekbeleving! Op de feestavond stond een schitterde All-in DJ Show White Premium klaar waar Feest DJ Dennis samen met zangeres Judith van Drunen de dag afsloot met één groot feest! 

 

Bruiloft op Blue Beach Noordwijk

Op vrijdag 11 september 2015 mochten we de feestavond verzorgen van een bruiloft op de prachtige locatie Blue Beach in Noordwijk. Onze All-in DJ Show Deluxe stond in de witte grote zaal. De DJ die avond was XZILVER. De lichtjockey was Dennis.

 

Bruiloft Robert & Denise

Op zaterdag 15 mei 2015 mochten we de feestavond verzorgen van de bruiloft van Robert & Denise. Onze All-in DJ Show Deluxe stond in de grote zaal van Hotel Flora in Hillegom. De DJ die avond was Jos Eggink. Jos draaide samen met percussionist de lekkerste classics en hits van deze tijd. Afgewisseld met zangeres Judith was dit een geweldige avond voor het bruidspaar en de gasten.

Verjaardag Gaby & Sarina

Op zaterdag 28 maart 2015 verzorgde we voor Gaby & Sarina een All-in DJ Show Neon! We gebruikte 4 COB LED UV cannons om een gigantisch blacklight effect te krijgen.

Bruiloft Arjan & Daisy

Op zaterdag 15 augustus 2015 mochten we de feestavond verzorgen van de bruiloft van Arjan & Daisy. In de prachtige zaal, het koetshuis, op landgoed Keukenhof stond onze All-in DJ Show deluxe met Feest DJ Dennis. Naar wens van het bruidspaar hadden we veel “aqua” kleuren verwerkt in de lichtshow en de spots tegen de wanden. Lichtjockey Jory zorgde voor een spectaculaire live lichtshow!