Geef ons een beoordeling


Vul je review in

Ik wilde via deze weg nog even bedanken voor de goede organisatie gisteren. Opbouw en afbouw ging perfect en alles werkte helemaal goed. Dus bedankt d

Sep 29, 2017 door Monique Dersjant

Ik wilde via deze weg nog even bedanken voor de goede organisatie gisteren. Opbouw en afbouw ging perfect en alles werkte helemaal goed. Dus bedankt daarvoor! ?


6 juli 2017 waren we 10 jaar getrouwd en dat hebben we gevierd op 8 juli in onze eigen tuin ! Die tuin zag er alleen niet meer uit als onze eigen tuin

Aug 07, 2017 door Hen en Marjolijn de Ruiter

6 juli 2017 waren we 10 jaar getrouwd en dat hebben we gevierd op 8 juli in onze eigen tuin ! Die tuin zag er alleen niet meer uit als onze eigen tuin !! Dankzij Christiaan en zijn partners was onze tuin én huiskamer omgetoverd tot een prachtig feestterrein met statafels, originele verlichting en een speciaal voor ons gemaakt H en M symbool . We hadden door de banketbakker speciaal voor ons gefabriceerde H en M gebakjes bij de koffie , daarna een proseco toost en als klap op de vuurpijl een voortreffelijke vers bereide barbecue met vele, verse op het moment klaargemaakte gerechten . Daarna kwam de ijskar met biologisch ijs. Tot in de kleine uurtjes hebben we gedanst en gefeest !De volgende ochtend werden tuin en kamer weer keurig opgeruimd en leek t wel of er geen feest was geweest! Maar de vele reacties de volgende dagen van onze familie en kennissen . en de herinneringen in ons hart en de zeer geslaagde foto's bewezen t tegendeel!
We hebben genoten en t was een blikken bruiloft maar voor ons voelde het als goud!!


Was echt een topfeest! Fijn hoe jullie alles ook geregeld hebben.Dank voor alle moeite en we hebben diverse mensen al jullie naam doorgegeven als tip.

Nov 09, 2016 door Niels & Cathelijne

Was echt een topfeest! Fijn hoe jullie alles ook geregeld hebben.Dank voor alle moeite en we hebben diverse mensen al jullie naam doorgegeven als tip.


Ik wilde nog even bedanken voor de weer goede service! Speakers waren top en alles was goed geregeld. Bedankt! En ik zal in het vervolg zeker weer bij

Sep 15, 2016 door Elaine Thiele

Ik wilde nog even bedanken voor de weer goede service! Speakers waren top en alles was goed geregeld. Bedankt! En ik zal in het vervolg zeker weer bij jullie aankloppen.


Hee Dennis, wij willen jou via deze weg nogmaals bedanken voor jouw show op onze bruiloft, zondag 26-06-2016.. Ook na de vertoonde filmpjes voor ons,

Jun 30, 2016 door Mich en Daan

Hee Dennis, wij willen jou via deze weg nogmaals bedanken voor jouw show op onze bruiloft, zondag 26-06-2016.. Ook na de vertoonde filmpjes voor ons, heb jij telkens de sfeer weer terug gebracht op de dansvloer.. Jij hebt onze muziek wensen uitstekend verwerkt in de gekozen muziek, zelfs verzoekjes hebben hun plek gekregen in jouw "totale" show..

Naast onze complimenten en onze dankbaarheid, kwamen er van onze gasten ook heel veel mooie en leuke reacties op jouw muziekkeuze..

Wij zullen "jou" aanprijzen bij bekenden, indien zij op zoek zijn naar een "complete" muziek/licht show met een prachtige presentatie..

Dank je wel!!

Groetjes, Mich en Daan


Wat een prachtige dag hebben we gehad op 11 juni 2016 en wat was Entertainit (DJ Jos Eggink) de kers op de taart. We hebben veel complimenten gekregen

Jun 27, 2016 door Suzanne Nievaart

Wat een prachtige dag hebben we gehad op 11 juni 2016 en wat was Entertainit (DJ Jos Eggink) de kers op de taart. We hebben veel complimenten gekregen over de DJ en de hele avond gingen de voetjes van de vloer. 🙂 Men was niet van de dansvloer af te krijgen. Ook de communicatie vooraf verliep heel soepel met flexibiliteit in de op- en afbouw tijden, geheel aangepast op de locatie. De houten DJ booth pasten perfect in ons landelijke thema, en de dag was mede 'af' dankzij zo'n spetterend afsluitend feest.
Eén van de vele reacties was; volgende week weer zo'n feest? en: Waar hebben jullie deze DJ vandaan? Kortom een DJ via Entertainit is echt een aanrader.


Na een hele goede ervaring bij een andere bruiloft en het toeval dat we ze op een beurs tegenkwamen, hadden we al snel de intentie om voor ENTERTAINIT

Jun 08, 2016 door Jaco en Anja

Na een hele goede ervaring bij een andere bruiloft en het toeval dat we ze op een beurs tegenkwamen, hadden we al snel de intentie om voor ENTERTAINIT zouden kiezen voor onze eigen bruiloft. Na ons eerste gesprek op de beurs over alle mogelijkheden, hadden we gelijk een goed gevoel en een goede klik met Dennis. De offerte die volgde was ook scherp, dus de keuze voor wie we zouden kiezen was niet heel moeilijk :-). We hebben gekozen voor de "All-in DJ Show White Premium" i.c.m. met zangeres Judith, tevens hadden we Judith geboekt voor onze trouwceremonie buiten op locatie. Een echte aanrader, dit maakte de ceremonie namelijk echt compleet en onvergetelijk! Alle wensen m.b.t. de nummers die we Judith graag wilde laten zingen waren mogelijk, en dit deed ze ontzettend mooi! Echt boven verwachting! De feestavond die volgde was ook boven verwachting. Het feest begon met Judith i.c.m. DJ Dennis, echt top! Deze combi ging over naar een alleen DJ waarbij heel goed werd ingespeeld op het publiek. De dansvloer was hele avond goed bezet, van de polonaise tot happy hardcore, meezingers, oldies, etc: voor ieder wat wils! ENTERTAINIT doet haar naam eer aan; entertainment ten top! Nogmaals willen we Dennis en Judith bedanken voor het mede mogelijk maken van onze onvergetelijke mooie dag! Hartelijke groet, Anja en Jaco


Super bedrijf om apparatuur te huren, snelle en vriendelijke reactie en top prijzen!

May 10, 2016 door Eva

Super bedrijf om apparatuur te huren, snelle en vriendelijke reactie en top prijzen!


Ik heb hier een geluidsinstallatie gehuurd voor ons feest. Er werd super vriendelijk advies gegeven en de geluidsset van dB klonk fantastisch, zeker e

Nov 30, 2015 door Johan

Ik heb hier een geluidsinstallatie gehuurd voor ons feest. Er werd super vriendelijk advies gegeven en de geluidsset van dB klonk fantastisch, zeker een aanrader en wij komen zeker terug bij het volgende feest!


We hebben licht en geluid gehuurd voor onze bruiloft. We kregen prima advies, goed contact en goede spullen. Ook voor de kleinere opdracht zit je hie

Oct 12, 2015 door Jacob

We hebben licht en geluid gehuurd voor onze bruiloft. We kregen prima advies, goed contact en goede spullen. Ook voor de kleinere opdracht zit je hier goed. Vooral de Led discobal kreeg veel complimenten.


ENTERTAINIT! 0651315764 Satellietbaan 22b Hillegom , 2182XG NL 5.0 5.0 16 16 Ik wilde via deze weg nog even bedanken voor de goede organisatie gisteren. Opbouw en afbouw ging perfect en alles werkte helemaal goed. Dus bedankt daarvoor! ?
Page:
12