"TONIGHT’S GONNA BE A GOOD NIGHT!"


 

logo-inthepicture

 

 

 

SOUL & DISCO! Dit is nog steeds de meest ideale muziek om zowel jong en oud met de voetjes van de vloer te krijgen! Zo dachten 5 topmuzikanten, en tevens beste vrienden uit Zandvoort en Haarlem er ook over. Zij richtte in de jaren ’90 een band op en behaalde veel succes met ‘Girl in the picture’.
 Na een groot aantal jaren was het tijd voor een adempauze. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan… De mannen zochten elkaar in 2012 weer op en besloten de draad weer op te pakken. Maar dan in een nieuw jasje! Met twee waanzinnige zangeressen erbij was Partyband INTHEPICTURE een feit en nu al niet meer weg te denken uit de music scene!

De band bestaat uit: Marc (drummer), John (basgitarist), Robert (toetsenist), Ed (lead-gitarist), Joany (percussionist) en de zangeressen Lisa en Marieke. Met een breed en gevarieerd repertoire van Soul, Disco, R&B, Dance Classics en (hedendaagse) popmuziek maken wij van elk optreden een onvergetelijk FEEST!

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, evenement, in de kroeg, op het plein of wáár dan ook; Partyband INTHEPICTURE is dé gangmaker op jouw feest! Wij passen ieder optreden aan op jouw wensen. Rustig beginnen of meteen ‘knallen’? Verzoeknummers? Jij zegt het maar! Het is immers jouw feest!

Dus: als je op zoek bent naar een partyband die je publiek gegarandeerd uit z’n dak laat gaan, laat meezingen en dansen, en die ze zonder twijfel een onvergetelijke middag of avond bezorgt, boek ons dan exclusief bij ENTERTAINIT!

 

Meer informatie? Bekijk hier de website van partyband INTHEPICTURE: 

www.partyband-inthepicture.nl

Partyband INTHEPICTURE 

De band show is sterk afhankelijk van het aantal personen, de ruimte en de wensen. De prijs van de band is dus op aanvraag. De band is een complete boeking:

Standaard 3 sets van 60 min (met pauze tussendoor)

 Drummer, basgitarist, toetsenist, lead-gitarist, percussionist en 2 zangeressen

Professioneel geluid & licht door ENTERTAINIT! 

Professionele instrumenten en band-benodigdheden

 inclusief reiskosten 

Ook te boeken in combinatie met DJ voor de pauzes 

 

Boeking aanvragen 

€ prijs op aanvraag

 

 

 

 

inthepicture-techniek

Professioneel geluid

"Hoe klein of groot het optreden ook is, ENTERTAINIT! zorgt ervoor dat de sound die de band wilt hebben ook daadwerkelijk naar voren komt. Er is altijd een A kwaliteit geluidsset mee en de mixer is van zeer hoge digitale kwaliteit om een snel maar vooral lekker klinkende band te realiseren voor iedere ruimte. Wij schuiven altijd op een afstand het geluid van de band. Wij staan als het ware tegenover hen om het zaalgeluid te horen zoals de bezoekers en gasten dat doen."