Korting bij meer dagen huren

De huurprijs is per gebruiksdag. Afhalen kunt u bij ons magazijn (op afspraak). Wilt u liever dat wij de apparatuur vervoeren? Geef dit later in de opmerkingen aan, dan ontvangt u van ons een offerte. U kunt het transport-tarief hieronder zien.

Huurt u 1 dag? Dan kiest u voor een huur-dag en een retour-dag. We rekenen voor de retour-dag geen extra kosten. Bij meer dagen rekent de agenda het extra tarief uit. U krijgt korting bij meer dagen huren volgens onderstaande berekening:

1 gebruiksdag

1,0 x dagprijs

2 gebruiksdagen

1,5 x dagprijs

3 gebruiksdagen

2,0 x dagprijs

4 gebruiksdagen

2,5 x dagprijs

5 gebruiksdagen

3,0 x dagprijs

6 gebruiksdagen

3,5 x dagprijs

7 gebruiksdagen

4,0 x dagprijs

1 -2 gebruiksweken

6,0 x dagprijs

Gratis transport boven € 200

Binnen een straal van 5 km bezorgen wij de gehuurde apparatuur gratis op uw locatie en komen dit ook weer gratis ophalen. Tijden in overleg.

Buiten deze straal hanteren wij scherpe tarieven die u hieronder kunt zien in het tabel.

Laagste prijs garantie

Op onze verhuur-afdeling hanteren wij een laagste prijs garantie.

Mocht het toch voorkomen dat u ergens anders hetzelfde product (zelfde typenummer) voor een lagere prijs gezien heeft , dan krijgt u het bij ons voor dezelfde prijs + 5% extra korting voor het doorgeven.*

Transport tarief ENTERTAINIT! per rit Huren onder € 200 Huren boven € 200
0-5 km € 10 Gratis
5-15 km € 20 € 10
15-30 km € 30 € 20
30-60 km € 40 € 30
60-90 km € 50 € 40
90-120 km € 60 € 50
Boven 120 km Op aanvraag Op aanvraag

Tarief uitleg

De transport tarieven gelden voor de afstand in kilometers, vanaf ons magazijn tot uw locatie.
Indien de apparatuur èn bezorgd èn opgehaald moet worden, bedragen de transportkosten 2x het tarief**

Wachttijd en ondersteuning

Als de apparatuur maar een aantal uren nodig zijn kunt u er voor kiezen de chauffeur te laten wachten. Met een uurtarief van € 35 (excl. 21% btw) is dit regelmatig een voordelig alternatief. In de tussentijd is deze chauffeur tot uw beschikking voor de assistentie bij op-/afbouw van de apparatuur.

Algemene voorwaarden

Als u bij ons huurt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Bij het afhalen vragen wij een geldig identiteitsbewijs te tonen en vragen we een borg. Deze is afhankelijk van de verhuur-kosten. De borg dient contant te worden betaald. Deze ontvangt u ook weer contant terug bij het retourneren van de apparatuur in goede staat.


 

Wij verhuren geluid, audio, geluidsset, speakers, PA, microfoons, DJ-gear, DJ sets, DJ Booths, verlichting, lampen, LED lampen, feest lampen, movingheads, LED effecten, UV lampen, Neon lampen, buitenverlichting, disco, discolampen, rook, nevel, sneeuw, CO2, confetti, vuur, lasers, truss, rigging, statief, statieven, podium, podia, decoratie, bekabeling, kabels, party tenten


 

*Het product of apparaat moet precies hetzelfde typenummer hebben en te huur zijn in Nederland bij een KvK geregistreerd bedrijf.

**De apparatuur dient dus bij ophalen opgeruimd en ingepakt klaar te staan.